Friday, November 6, 2009

iklan kat tv semakin TA SENONOH !





okay entry kali neh pasal iklan kat
tv yang semakin tidak senonoh ,
aku ta tahu lah kalau korang rase tidak but for me ,
. YES .


dah lame dah aku perasan , tapi lately
aku semakin rasa ta selesa sebab ada satu hari
tuh aku tengah tengok tv entah cerita ape lah kan ,
then time iklan tu pergh malu seyh sebab ayah aku
ada sekali .

kurang menarik? terlalu mengendur ? bla..bla..blaa..


korang sure pernah tengok iklan uh bukan?
aku macam rasa atas muka aku neh
ada orang masak asam pedas tambah sambal
belacan memang panas dan pedas lah kan .
maluuuuuuu taww ! habis memerah pipi aku
yang macam belon nih , habis blusher aku stock untuk
enam bulan taw . haha .


iklan tuh pulak na kuar time ayah aku ade kan .
time aku sorang sorang ta na pulak kau kuar .
heiishhh , heiishh kau memang yang aku sayang lah !
meh cium sikit (-_-")


bukan iklan tu saje , iklan sabun semua mesti
na tunjuk kulit konon memang sure kau akan dapat kulit
macam uhh tapi yang ta besh nye melebih lebih
pulak kau tunjuk badan kau,heh.


ta semestinye kena macam tu , wardina buat iklan
syampu ta tunjuk rambut pun okay jew ,
meletup jugak syampu tuh .



nanti aku beli an penapis teh tu laa bagi korang
filter filter sikitt iklan iklan kat tv tuhh ...
susah sangat na tunggu korang beli sendirii ,
meh meh aku bawak p tesco beli penapis uh .
tesco ? motiff ? ta banyak pekerja bangla yang
gataiii takat didih compared to mydin .



blusher aku yang dah habis uh sape na ganti?
kaitan? tiada .


17 kena tembak:

faqiha said...

ahha biase la tu,,

ellenyna said...

ish memangla. kalau openminded pun, agak2 la. sesuai la dengan budak2 yg tengok. adeh

apLe dE gadiZ said...

Lagipun bdk zaman skunk da pandai all about dis.
Kadg2 diorg lebih bijak dari kita.
Alarh iklan tv tuh nk buat lebih2 bcoz of what.
ade fhm kan...

Anonymous said...

itu iklan?
kih3...
juz promote jew..
buat2 xnampak sudah lew..
kui3..
gue ade pasan gak..
tp xtaw lew patung pon blh serap ekk?
hahahaha...

hanny nadia said...

faqiha :

memang biase tapi
agak malu weyh ;P

hanny nadia said...

ellenyna :

yezza !
betul3x,kalau iklan macam
uhh patut PG kan ke?
muahaha ;bb

hanny nadia said...

aple de gadiz :

taw tapew,
budak budak agy
advance woo,
seramm jew an .

hanny nadia said...

anonymous :

mane boleh buat ta nmpk,
saya ada mata..
yah untuk promotion
kadang2 boleh accept
kadang2 tidak.hehe ;)

sophie said...

alaa,lame x tgok iklan.. mlas nk tgok tb..

Lady B said...

betul2..satu lagi iklan pad yang tenGAh tidur golek2 dengan anak patung tU...tak salah je kot tunjuk punggung~

hanny nadia said...

sophie:

alaa cik sophie,
cerita kat tb pun dah
ta besh. tayah tengok,
saya sokong ;PP

hanny nadia said...

lady b :

yelaa banyak agy iklan
yang boleh dikategorikan
ta senonoh cuma malas na expose
lebih lebih,hehe ;bb

Anonymous said...

haha.

Lawaaak!!

=P

abe long said...

TIME IKLAN TU..bakor je kejap tv tu..tp pasang len

hanny nadia said...

anonymous :

tetibe jew
dak aizat neh,
muahaha ;PP

hanny nadia said...

abe long :

haha,u na
ganti ke tv
yg dah terbakar uhh?;bb

sarahunny said...

pernah tengok kan iklan pad..? lagilah dia berderau tayang bontot kat lelaki tu.. boleh pulak tunjuk cairan kat pad tu.. cehhh!! tak malu! sis yg tgk ni malu