Friday, August 28, 2009

prefer PERAHSIA daripada PENIPU !



setiap orang mesti ada cara mereka sendiri to make sure
relation mereka stay . ta kira la , lovers kah friends kah .

certain people kalau boleh memang nak ceritakan segala
apa yang terjadi dekat sumone yang dia rapat tuh an .
tapi ada juga yang simpan sikit sikit means dia
ta cerita semua lah . saya okay jew dengan itu :)

ta salah rasanya kita berahsia asalkan jangan sampai
menipu sudah lah an . contohnya kita buat sumthin yang
kawan kita ta suka , better ta payah bagitahu an .
kang buatnya kalau bagitahu ada perang dunia pulak ,
kan dah susah . hee :DD

apa sebenarnya yang nak dihighlight kan ?
boleh berahsia tapi jangan menipu okay !
LIAR ? really hate them . kamu suka ?
masuk air kot !


nak cari sahabat yang willingly to share happy and sad
moments together memang payah , bermisai berjanggut pun
belum tentu jumpa


p/s : entry paling pendek kot . entry paling tidak annoying juga .
im not into describing now . mood masih sarcastic .

10 kena tembak:

naddy-o said...

ya ya..memang susah nak cari kawan yg willing share anythg kan..
kalau ade pun, sikiiittt je..
yg lain semua..huh..

hanny nadia said...

naddy :

betul tuh
sikit tu la yang payah na cari
bila da jumpa baru kita tahu
apa erti persahabatan an :)

chipsmore said...

ok...sy x suke org penipu...lg2x penipu yg kaver lineeeee baek punyee...

hanny nadia said...

chipsmore :

ya betul betul betul
boleh buat muka slumber katak
jeww an ;DD

chipsmore said...

bukan katak....tp kodok...
Eh! cam same plak..ehehe ;)

hanny nadia said...

chipsmore :

slumber froggie !
haha ;D

sarahunny said...

yah benar. penipu boleh jadi backstabber.. itu amat myakitkan. laki ke pempuan sama je

hanny nadia said...

sarahunny :

sis macam ad pengalaman saje :)
yelaa,semua memang patut tinggal
kat planet lain ;DD

sarahunny said...

mmg penah ada syg.. da serik da..lg2 penipu tu sweet talker..OMG!!!! dunia dia punya!

hanny nadia said...

sarahunny :

memang memang
depan kita melambung lambung puji,
belakang belakang pijak pijak jer .
chooyy betul.