Friday, September 18, 2009

ini bukan sesi kutuk mengutuk,harap maklum.



entry kali nih mood memang siyess,mood budak budak
tolak tepi letak kat playground suruh die main main kat sane .
bukan na cerita pasal kuih donut kat bazar ramadhan dah naik
harga , juga bukan na cerita pasal mak cik yang jual donut tuh
siap pakai kebaya merah ngan mekap segala p menjual .

saya ta pernah sentuh bab family dalam belogg sebab its too
personal to story to , for me lah , tapi kali nih macam kepala saya
dah berasap asap macam ada orang yang ta reti masak duk dapur gigih
na masak apa entah lastly asap jeww yang lebih . eh , kenapa buka
pekung sendiri cik nadia ? haha ;D

kata na siyess . ehem ehem . dah siyess balik . eh korang ta yah
ah na kerut kerut dahi segala . hehe . sebenarnya ini cerita tentang adik
saya yang last sekali . for short , dia cukup segala sifat ,
tapi dia time kecik kecik dulu kena demam panas , affect laa sikit an .
even die macam tuh , saya sayang dia gila punya menggila lah .
dont ever try to hurt him , watch out your acts boys !

biase lah , orang selalu ambil kesempatan terhadap kelemahan
orang lain , muka macam ta na innocent 18 kali na buat adik aku
kan ? damn , sure korang ta kenal akak dia yang gagah lagi
perkasa nih haa . siapa ta hot weyh bila adik sendiri di maki maki ,
di hina hina , balik rumah nangis nangis ngadu kat ibu . sedih woo .
pedih ! macam hati nih kena tikam beribu ribu kali . sengal !
syepuk laju laju nanti baru taw . tapi ........
jangan risau anda sudah dimaafkan :)

p/s : saje wat curhat , hehe ;DD




2 kena tembak:

belalang tempur said...

sape buli nadia punya adik ni..nak kena g ketuk2 kepala dia ni, buli kanak2..sabar yer nadia

hanny nadia said...

belalang tempur :

haha,tuh laa..
sepuk laju laju kangg!
backup besaww neh.hee ;DD