Monday, November 2, 2009

kawan kawan i kata , mari kita counting the days



assalamualaikum..
punyelah lame ta jengah belog neh,da bersawang daa..
kpd sesiapa yang menunggu entry baru drpd saya
soryy laa busy meyh . jap , ade owg bajet artis ke td?heh


awal ashaari , dirly and owen soryy laa ta reply
msj you all lately pergh ta menahan bukan itu yang
saya na ceritakan disini nanti ada pulak paparazzi
yang singgah kat belog i neh . muahaha .


counting the days?kasi kejam sikit ah,
counting the seconds laa untuk SPM iaitu
Sijil Pergi Meminang ,
kalau macam uhh patut candidatesnye boys saje lah bukan?
okay yang perempuan duduk rumah update belog (-_-")


masa kecederaan neh laa kalau masuk kelas
dah ta ade classmates yang mengilai , dah ta ade
dah yang main roket , main barbie doll , semua dok
bercinta dengan buku , muke nak siyess je memang
khusyu' ah kalau LEE MIN HO dtg pun i bet memg
dowang ta kan perasan punye .


yang paling tough untuk mase sekarang
si sejarah dengan si BIOLogy tuh kot . facts lah
katekan memang sesuai untuk orang rajin bukan macam saya .
sekarang memang sempat na hafal skema jawapan soalan spot
for this year je laa , kalau na bace buku dari kulit ke kulit
memang tebaraii kot .


makin na dekat SPM , makin bagus update belog .
hypothesis accepted ? ;P


to all SPM victims , besh of luck yah ! (:

13 kena tembak:

bunga ;D said...

goodl luckk..

hanny nadia said...

bunga :

ohh thanxies kakak ! :)

Anonymous said...

gud luck mak cik.

hehe.

=P

sophie said...

gewdlux!! dun wory,leh wat nyer..insyaallah..

naddy-o said...

noooooooooooooooo
lagi berapa hari jee weeyy!
seram gilaa...

btw, good luck makcik!
:D

sarahunny said...

ahahahaha gud luck dik.. do d best! kalau sis lee min ho lalu, tak jadi stadi..buku letak tepi..heee.. :)

hanny nadia said...

anonymous :

hehe pacekkk !
gudluck juga taw.
namoh malas malas dtg skolah.
muahaha ;P

hanny nadia said...

sophie :

ohh mekasih syg,
doakan yeaa :)

hanny nadia said...

naddy-o :

cinta!namoh seram seram
i taw you boleh buat punye
gudluck too deary :)

hanny nadia said...

sarahunny :

ceh lee min ho?
fans dy ke neh?hehe.
thnx sista :)

abe long said...

good luck nadia..
tp bebeza ngn me dl..smp ke sudah xbace buku..smp ke sudah men tenet..smp ke sudah gak...jwb pekse xabes.. pastu nyesal sampai ke sudah la....
adei....
good luck in ur Sijil Penikahan Missnadia

hanny nadia said...

abe long :

ohh name baru bg
SPM uhh bagus2 ;DD

huh,tnx yaw
droppin by :)

Anonymous said...

bkn nyer mls nk dtg.

x sngaje.

haha.

=P