Thursday, February 25, 2010

video baik punya babe i tell u.



agak lama menyepi. bukan kerana aku putus cinta atau apa.
aku pergi gali emas belakang rumah,tapi ta jumpa jumpa pun (-_-")
aku update kali ni bukan na bagitau korang yang aku masih
hidup atau apa. kerana aku sudah rindu pada dunia blogger
dan bloggermates yang dah aku tinggalkan tanpa nafkah.


aku menaip entry ini menggunakan tangan kiri sahaja,
bukan apa saja mau test power (-_-") aku sebenarnya
bukan kidal,aku normal.eh bukan maksud aku kata yang
kidal tuh cacat.tapi ada kajian mengatakan orang yang
menggunakan tangan kanan hidup lebih lama daripada
yang menggunakan tangan kiri.eh si kidal,jgn takut.
Allah yg menentukan :)


lately aku tengok macam ramai yang ada problems.
sebenarnya ramai yang kedengki kedengki bagaii kan.
tapi problems aku away bila aku tengok video nih :)






ala adik oii,cair akak dengar suara kau yang merdu
tuh.gelak guling guling aku tengok video nih. khas untuk
yang tengah frust menonggeng.haha :P
*she's a big fan of anuar zain i think.

okay readers,good nyte :)

8 kena tembak:

DILA is AZIE said...

comel sgt3. hehe. da tgk byk kali. tapi x buhsan. hehe. :)

Anonymous said...

thanx,, perkara yg agak mengembirakan,,

hanny nadia said...

dila :

comell kan?
cair* haha :P

hanny nadia said...

anon :

agak lah kan ;)

yana said...

comel comel . suka tgk vid tue ^^

hanny nadia said...

yana :

thx :)

Anonymous said...

muke adik tu men peranan la. haha. :P

hanny nadia said...

anon :

taww tapeww.
nak nak,mulut dy uh.
haha :P