Friday, February 26, 2010

another pieces of my rojak entry. its for you bff :)


you are just a person who loves, who cares,
who sees a person’s need and fills it,who encourages and lifts
people up,who spends energy on others rather than himself,
someone tht we called genius cause kau selalu je lebih drpd aku
dalam akademik mahupun dalam permainan kejar-kejar.
alaa yg kejap2 twit,pastu bukak twit tu *okay enough,
aku bukan kaki bodek.sila percaya(-_-")


aku rasa,birthday kau deserves to be a national holiday,
*see,how im hiperbola-ing ur day ;P cause you are a special treasure
for all that you’ve done.May the love you have shown to others
return to you, multipied, kawan :)


i miss our childhood memories, *tears bila my mum suruh balik
rumah makan,nangis nangis aku ta na balik sebab aku na main
gaduh dengan kau lagi. tapi you are getting far far and far bila kau
dah pindah Taman Widuri tuh. penat aku nasihat kau,jgn pindah
sana sebab banyak duri,pffftt tp yg sweetnya
kita tetap kawan kan,aww ;)


bila aku tengok cermin,sigh.sebab aku tau cermin ta tipu aku.
You're aging than me, so you see.haha getting to be an old guy,syafat ;)


beliau lah yang saya maksudkan,si keding ;P


I’m wishing you another year of laughter, joy and fun,
Surprises, love and happiness,And when your birthday’s done,
I hope you feel deep in your heart,As your birthdays come and go,
How very much you mean to me,More than you can know.
I wish for you that whatever you want most in life,
it comes to you,just the way you imagined it,or better.
I look forward to enjoy our friendship for many more of your birthdays.
happy birthday,bff ♥

*ta na tulis dalam bahasa melayu kerana
nanti jadi terlau indah,aww! ;DD

4 kena tembak:

DILA is AZIE said...

terlalu indah ke akan jadi jiwang2 belaka? hehe. gurau je. :)

hanny nadia said...

dila :

haha,terlalu
indah saje :)

Anonymous said...

nie la yg mcm roby tuh,,
mcm penah tgk,,

hanny nadia said...

anon :

ohh?
mcm rendra juga ;)