Friday, August 27, 2010

sesi berbuka bersama owen kesayangan.




omaiigodd ! omaiigodd ! i sangat teruja you dapat hupdate belog.*mintak sepak berjuta kali assalamualaikum semua.hari ni i nak perkenalkan resepi terbaru i yang i bagi nama cicak masak 7 rasa.you all dah siap kertas pen belum? makcik makcik tulis laju laju ye.kalau tak sempat gasak malas i nak layan. *biol*



sebenarnya aku bukanlah na cakap aku ni terer masak ke apa aku tulis entry ni time aku curik curik masuk bilik update belog time mak aku masak kat dapur.kejap lagi nak berbuka dah.aku time time pose ni berbuka ala kadar je kot. setakat 7,8 lauk cukup lah.omak aiii mentekedarah ke apa kan.



aku rasa lama aku tinggalkan belog dah.sebulan.aku akan kembali aktif berpeluh peluh update belog kalau owen datang berbuka dengan aku.memang sampai bila pun tak lah kan.tapi mana tau pintu hati dia terbuka na masuk islam. biar aku hantar dia kat jaim.bagi nama muhammad oven panassonic.



p/s : aku akan aktif balik disember nanti yaww.


1 kena tembak:

NURNADHIRAH RAFIAH IDRUS said...

wahh..rindu nk bace blog nadia!