Friday, December 17, 2010

semua org nak MARIA ELENA kan sekarang?





H E L L O B E LO G

finally, aku kembali untuk update belog secara gerila
misi meng-online fb pun secara gerila
dan misi memasak gorila ! -.-"


okay okay aku senanya baru je habis exam thats why aku mcm ta blogging dah last few months.ak exam macam nak kawin wehh,nebes ta tentu pasal sampai nafsu blogging tade langsung aa haha well this is just a quick update to tell you that im still alive -.-" haha


okay okayy based on tajuk post aku.
siapa MARIA ELENA?

yang fentinggg dia bukan anak kepada maria sharapova mahupun bukan pelakon maria mercedes tuu ye uolsssss :p yang lagi penting dia bukan jiran sebelah rumah aku -.-"


psssttt people keep talking about this girl. aku pun ta na kalah aa kan. na cakap jugak pasal this prettay gorgeous rock girl ! please do something to make me trust you SHES AN ENGINEER ! kak maria u rock my world babayyyyy ! :p pleasee make more videos, yours such a stress teraphy. kite tengok video akak kannn gelak smpi menangis okayyyyy. over gilaa huahaha


aku rasa sure cikgu syida tuu rasa tercabar sebab kena compete dgn akak ni. video dia semua lawak gilaa. aku rasa macam na suruh je akak ni masuk raja lawak tapi aku rasa ta boleh aa. akak ni muka gila innocent yang paling penting muka dia siyess je time buat lawak aku kat sini je gila gelak bagai na rak huahaha

well kalau tension tension please do view her videos. boleh gelak sampai kuar air mata okayyy.kalau mak atau adik korang kate korang gila,chill babe! chill! *pengalaman haha view her blog and you will regret nothing!



ok goodnight bloggers ! take care ! :)



10 kena tembak:

Nadia Khan. said...

ohhh i love her so much oke
super coool!

Atiqah Adnan said...

she's crazy!! and love her style..
hee~

hanny nadia said...

naddy :

shes crazayyyy! :D

hanny nadia said...

atiqah :

yaaa shes an engineer babayyy
and fashionista as well :p

me | is | aku said...

she's super cool! =)

hanny nadia said...

me :

yeahhhh! so truee :D

mardhiah ismail (: said...

die sangat bestt kan ! :)

hanny nadia said...

mardhiah :

yeahhh ! shes SUPERB kot :)

Laily® said...

siyesly mmg adore gile kat die! ayat die bes2!hehe

hanny nadia said...

laily :

kann dh laa power english
suka slang diaa!