Tuesday, March 1, 2011

kain kapas yang poyo habis

assalamualaikum :)





haiii korangggg. aku dah fully recover from operation haritu and now masa untuk hapdate belog yawwww haha





masa proses pemulihan (bukan aku masuk pusat serenti tauu -.-") sangatlah boring ya ampunn, selekeh yang amat. hari hari duk rumah pakai t shirt dengan kain pelekat ayah sebab kalau pakai seluar sakit dol jahitan tuu rasa macam nak terbukak je.tapi kalau ada kawankawan datang lawat aku gagahkan juga pakai seluar sebab nanti dorang bahan aku kata aku sunat kali kedua.cisss -.-"






aku selalu je bayangkan macam mana bila jahitan terbuka, berdarah darah dan boleh nampak isi didalam perut dan nasi goreng yang dimakan pagi tadi sedang dihadam dan say haii nadiaaaa OH NOOOOOOOOOOOOO! T_______T


























terlalu jauh sangat imaginasi. maka mari pulang ke pangkal jalan.






okay cukup intro pasal kain pelekat ayah -.-" haha harituu aku shopping dekat sumwhere ni sekali nampak satu baju oh my lawaa gilaaa. sekali tengok price tag omak aihhhh kalau makan ni kenyang perut aku.





aku memanglah tersangat bukan jenis orang yang sanggup beli baju harga ratus ratus. (kalau kasut dengan handbag takpe. haha) see see.tshirt kain cotton je pun,harga ratus ratus.kejadah apa.market price je,jual nama brand. baik beli kapas tampal2 je dengan gam dekat badan.huu bukan sahaja jimat malah sexyy youuuu haha -.-"




korang try tanya aku sebab apa aku tak suka. eh tanya lah cepatt.tak nak? okay FINE.FINE.FINE.

















sebab,aku selalu fikir,daripada beli baju harga ratusratus baik aku makan atau mentekedarah dekat mana mana sampai tak larat nak jalan balik rumah lalu menge-call ayah suruh fetch dimana mana tapi ayah busy pula maka haruslah naik troly TESCO dan meluncur sepuashati seperti tiada apa yang berlaku





gendang gendut tali kecapi,kenyang perut suka hati.tak gitu?

2 kena tembak:

najwa kamarudin said...

wahhaha . betol betol . kejadah beli baju mahal mahal kan ? tapi , kalau ada orang nak belasnja , apa salahnya . lala ~
eh , btw , nadia sakit apee yee sampai operate bagai ?

hanny nadia said...

najwa :

hahahaha kalau orang belanja, stadium bukit jalil kite tadahkan wak!haha
apendic wak :)