Monday, March 15, 2010

aku bunuh kau. lepas tu kau bunuh ak pulak okay



assalamualaikum dan selamat petang.
bertemu kita sekali lagi dalam xpose mistik. marilah kita
menyingkap kekejaman manusia zaman kini bersama saya
pengacara yang anda nanti nantikan,Mak Ketom Vogue.
jangan biarkan diri anda diselubungi selimut.(-_-")


based on title post aku. adakah sesenang itu untuk membunuh?
realitinya. YA .kenapa? bila kau ada pisau. aku ada pisau.
mari kita saling bertikaman.yeaahh. ohh okay serius .
kau tengok sahaja pada front page paper utusan,berita harian
mahupun nan yang siang pau kacang.
mesti ada pasal bunuh bunuh nia haaa.


aku rasa pembunuhan sekarang macam dah jadi satu game.
mungkin mereka dapat komisen , satu orang kau bunuh kau
dapat sembilan puluh sembilan sen . hari hari ada kes bunuh. aku
yang bukan pembunuh nia haa pon seram. suami bunuh isteri.
isteri bunuh suami. anak bunuh ayah. macam macam lagi laa kan.


belum masuk pasal kes syafia. itu memang ta boleh tahan ah,
baru jadi boyfriend. da bunuh anak girlfriend. kuasa tuhan,
dapat tunjuk kekejaman die tuh. baru cerita kat malaysia kan,
kalau negara luar? pengemis bunuh orang then makan
daging mereka . ada dalam paper semalam kot.
masyaAllah.


bukan apa. yang perempuan perempuan ni kan.
termasuk aku lah. memang kena hati hati sekarang nih,
macam macam boleh jadi. janganlah kau na tunjuk hebat
jalan kat lorong sunyi sorang sorang . kalau boleh bawak
orang kampung semua teman kan kau na pergi kelas
atau kerja.


yang lelaki pun. baru baru nih kat melaka. ada mayat
dalam bonet kereta dan mangsa itu adalah lelaki. motif
pembunuhan adalah cemburu. okay maka dengan itu,
berhati hati dengan bini orang mahupun tunang orang.
dah nama pun bini orang . orang punya . jangan lah
usha usha. makan hati lah si suami. dan si suami pun
ambil jalan shortcut,straight bunuh. heish.


orang yang ambil jalan2 shortcut semua pemikiran sempit.
cuba jangan selesaikan kes uh dengan kekejaman sebaliknya
ajak minum kopi radix mai secawan kat warung pak Leman
atau pergi pekena asam pedas kat Restoran Mona sama sama.
masalh selesai,perut pun kenyang. errkk,alhmdulillah.
maafkan saya,tersendawa pula. (-_-")


kenapa sekarang certain manusia dah macam tak ada
hati perut ginjal mahupun jantung?
dunia akhir zaman.


16 kena tembak:

Anonymous said...

haha,,lawak la ko nie,,
mm,,nie menunjukKan ko bc paper,,
bagus2,,
tuh yg bagus dok uma,,

r-mean said...

masyaAllah

sarahunny said...

kat negara sendiri pun dah tak aman dik, akak nak keluar pegi keje pun seram selalu selagi belum sampai, selagi tu lah tak sedap je hati..

hanny nadia said...

anon :

haha. ak ta suke
tgk berita.maka dgn itu
ak bace paper.

hanny nadia said...

r-mean :

masyaAllah.

hanny nadia said...

sarahunny :

tuh laa kak.
memg kena hati2 skarang.
mana mana p mesti ad je rasa
ta selamat tuh.

Anonymous said...

zaman da berubah, dunia da maju.
lidi wat cucuk udang, skang wat cucuk owg.

SubhanAllah.

hanny nadia said...

anon :

taw tapeww.
takot kan.

Anonymous said...

xpe,,paper ske tgk ko,,

hanny nadia said...

anon :

haha
ade ade jew ko nih.

Anonymous said...

haha,,jgn marah,,
saje usik ko,,

ASSILA. said...

sangat menakutkan ye.

hanny nadia said...

anon :

mane ad marah.
ak kan baik.
haha

hanny nadia said...

assila :

taww tape dear.
hati hati ja now :)

Anonymous said...

angkat bakul nampak,,

hanny nadia said...

anon :

haha sekali sekala.
;)