Thursday, December 23, 2010

pakai tudung sebab nak tutup lovebite




assalamualaikum
ta jawab dosewwwwwwwwwwww~! (gedik)


hye bloggers. sementara aku masih cuti marilah menghupdate belog lajulaju dan secara gerila ! walaupun tak aa gerila sangat. huahaha


okay korang semua sila tengok tajuk entry kali ni,aku kata tengok je jangan ada yang baca dalam hati. eh degil kannn~! jangan baca ! tengok je! *okay fine memang ta boleh -.-"


moving on, korang mesti tauu punya ayat tersebut keluar dari filem mana kann.kalau tak tahu juga ceq tak tau lahh hangg dok ceruk mana,memang hangg terpinggir derr. dah laa sakai,terpinggir pulak.sadis je huahahaha


bukan pasal filem tuu senanye aku na ceritaaa,sebab aku pun ta tengok lagi. okay ketinggalan zaman -.-" sebab tadi dekat toilet foodcourt blabla nama tempat dirahsiakan haha haa adalah minah minah ni tengah potpet potpet kannn. mari kita terjahhh! zasssssss!



sewel : weh dah laa cantik budak tadi tuu alim pulak pakai tudung
biol : hek eleh setakat pakai tudung. kau selak tudung dia,boleh kira beb berapa lovebite dia
sewel : ye err. budak alim mana buat macam tuuu
biol : kau nak aku selak kan tudung dia?



okay bagi aku yang tak sewel dan biol macam depa,aku agak terasa okayy. sebab aku pakai tudung juga. bengonggg betol laaa. kau jangan na kasi cemar orang bertudung laa. memang ada yang pakai tudung tapi buat benda tak senonoh tapi jangan sebab nila setitik habis baju sekolah hangg capukkkk -.-" (macam pengalaman je)



aku memang bangkang sebangkangnya laa ayat yang jadi trailer filem tuu. dah jadi trend kot bila nampakk perempuan bertudung lepastu kaitkan dengan lovebite. apakah -.-"


tapi betul ke ada yang buat macam tuu wehh? i meant pakai tudung sebab na sorok lovebite. ada ke? apa pendapat korang? please lah weh kata tak ada orang macam tuu. tak ada kan? kan? kan? -.-"


musykil musykil


till then,take care peeps!





10 kena tembak:

kawaii blossom said...

warghHhh!killer ah!ehem!senanye mmg de org2 cm nie..dieorg xtau nk ttup cm ne,so cover ah ngn 2dunk..adeh! *slh spe neh? =.='

hanny nadia said...

kak amey :

ye ke adaaaaa?
tak percaya aaa -.-"

Dila is Azie said...

terok nye. ade yang kate ade yg pakai tudung sebab nak rase cun bile amek gamba. huh? niat da tak betol. huu.

hanny nadia said...

dila :

err niat dah ta betul
apa pun jadi salah laa kann

amalina sahaja said...

hampeh gilaa pemikiran mcm tu.
bukan semua la.
ni la semua terpengaruh dgn filem la ni

hanny nadia said...

amalina :

kannnnnn bukan semua tapi semua yang kena -.-" apakah

HaNa HoNeY said...

pergh...
bes semua yg pakai tudung neyh nak sorok lovebite ker??
adoi...
xbek tau dak2 zaman skunk neyh

hanny nadia said...

hana :

kann semua pulak yang kena
pulak kite tudung tuu mmg semua org pakai untuk tutup lovebite -.-" tsktsk

sophie said...

Entah laa.. tataw betul ke x ade org cover luvbite nan tudung.. X jumpa lagi kot..

hanny nadia said...

sophie :

kann? kite pun ta penah jumpa lagi tp wondering jugak why dalam cerita tuu kata mcam tuu -.-"