Sunday, March 6, 2011

(tutorial) jom join heartbeat!

assalamualaikum :)

okay just a quick update.so kita terus je cerita pasal heartbeat ni okay.okay ianya bukanlah detakan jantung atau apa ye -.-" bende ni macam nuffnang juga,dapat earning per click. okay earning is moneyy.MONEYY.bila perkataan money sudah muncul maka kita tak perlu berlengah lagi. mari sign up sebagai member!first step adalah dengan meng-click banner di bawah (wajib)

okay lepastu korang boleh click dekat heartbeat.my yang ada love love tuu kan(sebelah kiri) dan tekan 'creat account' (click gambar untuk tumbesaran sempurna)

then,korang kena isi form segala. haruslah menjawab dengan muka innocent agar pihak heartbeat memberi earning lebih okay ini tipu. yang sebenarnya harus jawab dengan betol ye. sila ambil mood menjawab addmaths ketika spm.tick dekat 'i agree' dan click 'continue' selepas memerah otak mengisi form tersebut.
then tekan join HB

next,scroll ke bawah sampai jumpa perkataan complete the online application dan click pada 'online application'.

sekali lagi ada form.sila isi,kali ini form dia pendek sahaja maka sila ambil mood menjawab bahasa melayu time spm sudah cukup.

seperti biasa,tekan 'i agree' dan 'continue'okay jangan gembira sangat,kena tekan 'get a code' untuk dapatkan code.boleh pilih nak bentuk macam mana untuk diletakkan dalam belog korang yang comel tu

dan code tersebut boleh paste kat setiap entry dengan formatting segala benda. boleh letak kat side bar,dan kat mana mana yang korang suka.jangan risau,status gliterrati nuffnang korang tak kan tergugatnya dengan HB ni!


maka bergembiralah melihat earning bertambah mulai hari ni!

2 kena tembak:

Purpleo_93 said...

salam..
kak nadia...
bende nie tuk jual ke ape??

hanny nadia said...

nabila :

tak lah dik.dia macam iklan.macam nuffnang juga.setiap kali orang click dapat earning.boleh buat side income :)